Marika Almskou

Kroppens sprog

Lidelser som stress, depression, angst og lavt selvværd er kroppens og sindets måde, at tackle undertrykte følelser og traumer på. I terapien hjælper jeg dig med, at komme i kontakt med de svære følelser, og med at give udtryk for dem. Mange klienter oplever allerede efter de første sessioner en lettelse i kroppen, og fred for tankemylder.

Hvad kan jeg gøre for dig?

I mine terapiforløb hjælper jeg bl.a. med:

  • Skyld & Skam
  • Lavt selvværd
  • Spiseforstyrrelser & Selvskade
  • Tab & Sorg
  • Barndomstraumer
  • Opvækst i dysfunktionelle familier – fx med alkohol, vold, overgreb
  • Voksne børn af alkoholikere
  • Pårørende

Sæt ord på dine følelser

Gennem min empatiske tilgang, hjælper jeg dig til at få øje på dine reaktions-mønstre, samtidig vil du få forståelse for, hvor de stammer fra. På sigt vil det medføre, at du begynder at se mildere på dig selv og ikke være så selvkritisk. 

Mange af de følelser vi fortrænger og undertrykker ubevidst, kommer til udtryk kropsligt bl.a. gennem holdning og fremtoning. I min terapi er det ikke kun det talte sprog, der interesserer mig. Jeg observerer også kroppens nonverbale sprog, og danner mig et helhedsbillede af dig som menneske og dine følelser. Af samme grund vægter jeg den trygge relation mellem terapeut og klient højt, og tilbyder gratis introsamtale.

Gratis samtale

Kemien og den gode mavefornemmelse er alt afgørende for et vellykkede terapiforløb, og den gratis introsamtale er en god mulighed for, at mærke om den er til stede. Samtalen tager 20-30 minutter, og er hel uforpligtende. Efterfølgende vælger du selv, om du er interesseret i at fortsætte din terapi hos mig. 

Introsamtalen tilbydes én gang, er du forhindret i at komme til den aftalte tid, vil din mulighed for gratis introsamtale bortfalde.

Om mig

Jeg er uddannet og eksamineret psykoterapeut fra EFT-instituttet i København, hvor jeg blev færdig i 2013. Jeg er vokset op i en familie med alkoholproblemer, efter eget terapiforløb valgte jeg at tage en 5 årige uddannelse, for at blive klogere på de mekanismer kroppen reagerer på, og som påvirker dig gennem livet. 

Jeg er medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter (FaDP) og overholder foreningens etiske regler. 
Du er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere informationer og evt. booke en gratis introsamtale, hvor du kan få en fornemmelse af hvad jeg kan tilbyde dig som terapeut. 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Marika Almskou

Exam. Psykoterapeut 
marika@de-2-terapeuter.dk 
30 11 70 67